Un mes després

Avui fa un mes que em vaig instal·lar a la residència Ceccarelli al carrer via Monte Cengio número 19 de la ciutat de Padova.

Sembla mentida!! En un obrir i tancar d'ulls ja ha passat un mes i jo me l'he començat a fer casa meva, els carrers, la gent, la vida del dia a dia, les festes, l'anar a comprar, anar a classe, estudiar, fer el dinar, el sopar....són tot un munt de coses que dins d'aquest mes han anat guanyant terreny dins la meva quotidianitat.

Fa un mes que sóc aquí que ja em sembla bastant de temps però no ha passat pas lent sinó el contrari, sembla que porti mitja vida aquí però en poc temps m'he adaptat a un món nou que comença a agafar forma, no deixant de banda que el que tenia fa dos dies l'enyoro més que res en aquest món.

Trobo a faltar la meva habitació, els carrers de Llavaneres, la seva gent, els amics, la família i sobretot a tu Marc que m'estimes en la distància però ara més fort que mai.


Gràcies a tots per fer la meva vida tant especial, perquè ara des d'aquí és diferent, però el que la rodeja (que és el més important) segueix sent el mateix de sempre.

5 Comentaris:

totalloquevulldir ha dit...

Ja fa més d'un més que necessito tancar els ulls per poder veure't, que dia a dia desitjo somiar per poder-te acariciar, ja fa més d'un més que li confio els petons al vent per que t'arribin i m'escolto el cor per sentir-te al meu costat.

Et trobo a faltar en cada racó de la meva vida però comparteixo l'emoció de la teva aventura.

T'estimo i ara més fort que mai!

Anònim ha dit...

Carinyet!!!
Qué tal? A Barcelona et trobem molt a faltar... ara la UPF ja no és la mateixa, falten aquells cafes després o entre classe i classe.
Petons enormes

Anònim ha dit...

Carambaaa!!! quan de temps guapa... ho sento pero no paro kietecito (i meñs am les noies) jeje. be, suposo k ara la mes moguda ets tu, no se si pel carrer, per la uni o de festa :p pero lo bo és que no paris i disfrutis a full!!!
Per aki ha plogut molt akets dies, han desaparegut 4 pobles, i si aixo fos holanda ja estaria la cosa inundada :p
veig k fas unes fotos xules, padova no la vaig veure al viatge d 4t eso, estava programat pero al final ens la van cancelar :( molt xula, em fa pensar una mica en florencia, am el riu al costat i tot tan verd i macu :) jejeje
crec k me subscrit a les actualitzacions d'aquest diari teu, suposo k u aure fet b...
ara acabo d llegir la resta k en tinc ganes, anem mantenint el contacte reina ;)

petonssssssssssssss

Anònim ha dit...

marguiiii actualitzaaaa;p que tinc ganes de saber de tu!
Alba

Anònim ha dit...

Marga! un mese ormai... come va l'italiano?? noi qui tutto bene, tutti molto occupati come sempre. Però molt bè anant-nos veient de tant en tant i pensant en tu!! disfruta moltisssiiiim, riu molt, i viu que despres ens ho hauras d'explicar tot sisisisisi.
Jo molt enfainada, avui amb examen d'italià i altres durant la setmana... un caos però bueno la vida universitaria és així!
Molts petons i això actualitza que volem saber de tu!!! alguna foto on sortis o algo així,
Ciao bella.

Laia.

Publica un comentari a l'entrada